måndag, maj 07, 2007

Resultat av Mascaror

Testade alla mina mascaror hemma och dokumenterade resultatet:

Ok; detta är mina ögonfransar böjda med en fransböjare. För att ge mascarorna så mycket rättvisa som möjligt tänkte jag att det var bra att visa hur de ser ut från början, utan några appliceringar av mascara.

Detta är mitt resultat från: Lancome - Hypnose. Nu ska det även tilläggas att detta var när mascaran var "för gammal", jag ser en stor skillnad på detta kortet och hur den var i början (har tyvärr inget kort på det). Här är det när den börjat torka och tappa sin förmåga att bygga upp fabulous volym. Tyvärr är kortet här inte till Hypnose fördel.


Mitt resultat från: Dior – DiorShow. Även detta resultat är inte till mascarans fördel då den är några månader.Jag vill minnas att jag fick mycket mer volym i början då jag använde den. Den är nu ganska så torr vilket är väldigt synd.


Detta är mitt reslutat med: Max Factor – S-T-R-E-T-C-H.
Denna mascara är väldigt lättjobbad och svår att misslyckas med. Jag tycker att det är ett väldigt bra budget alternativ, om man redan har lite längd på sina fransar. I och med att borsten är så liten och smal längst framme kommer man lätt åt även de inre ögonfransarna.


Resultatet med: L’Oreal – Lash Architect, midnight black.
När jag målade på det första ögat (det till vänster) undrade jag varför jag satt ett sånt dåligt betyg på denna mascara. Visst den hade en blöt och något klumpig konsistens men resultatet blev ju bra. När jag målade det andra ögat kom jag på det! Denna mascara är näst intill omöjlig att få jämn! Annars är det en rätt bra budget mascara, fransarna blir fylliga och långa, men den har lätt att bilda klumpar och ofta kommer det för mycket mascara på borsten. Trots detta får jag nog höja betyget till 2,5 av 5.



Resultatet med: L’Oreal - Volume Shocking.
Denna mascara är svårarbetad. Igår kväll läste jag ett gammalt Amelia test av mascaror och Volume shocking var såklart med. Där stod det att basen gör att fransarna kladdar ihop. Då jag hade exakt det problemet sist jag använde den målade jag höger öga utan den vita basen, för att kolla om det blev någon skillnad. Det är möjligt att det vänstra ögats fransar har mer volym men inte samma längd som det högra ögat. Testade även att ta bort lite mascara från kammen för att få ett bättre resultat på det ena ögat men utan resultat. Fransarna blir tunga, tjocka och klumpiga, ingen snygg volym chock här inte. Den här mascaran åker i soporna redan ikväll.

4 kommentarer:

emmy sa...

måste bara säga; gud vilka vackra ögon du har!

Anonym sa...

Emmy: hihi,. Tack så jätte mycket!! =D

Rouge sa...

Jättekul att du har lagt ut det stora mascaratestet sweetie! =D

Linda sa...

Rouge: Ja :) jag tänkte att det kunde vara roligt att ha på min nuvarande blogg ;D